Piec sklepowy Ramalhos MICRORAM

Przeznaczony do wypieku lub odpieku drobnego pieczywa pszennego, smakowego, przekąsek, ciastek francuskich i półfrancuskich.
Piec przeznaczony jest na 4 blachy o wymiarach 600 mm x 400 mm.
Powietrze rozprowadzane jest po komorze wypiekowej za pomocą bardzo wydajnego wentylatora.
Podwójne szyby zapobiegają stratom ciepła.
Zaparowanie kropelkowe (opcja).
Łatwe w konserwacji oświetlenie.
Digitalny panel sterowania ustawieniami temperatury i czasu wypieku.
Dodatkowe wyposażenie (opcja):
- okap z wentylatorem
- podstawa na 8 blach
- garownia na 8 blach
CAŁOŚĆ URZĄDZENIA ZGODNA Z NORMAMI CE
Dane techniczne:
Zasilanie |
220 V lub 400 V |
Moc pieca |
6,3 kW |
Wymiary zewnętrzne |
800 mm x 770 mm x 509 mm |
Waga |
55 kg |
Piec sklepowy Ramalhos TURBORAM 5

Przeznaczony do wypieku lub odpieku drobnego pieczywa pszennego, wyrobów cukierniczych, pieczywa smakowego, przekąsek, ciastek francuskich i półfrancuskich.
Piec przeznaczony jest na 5 blach o wymiarach 600mm x 400mm.
Powietrze rozprowadzane jest po komorze wypiekowej za pomocą bardzo wydajnej turbiny wytwarzającej idealny obieg ciepłego powietrza po komorze wypiekowej.
Podwójne szyby i doskonała izolacja zapewniają małe straty ciepła.
Kaskadowe zaparowanie (opcja).
Digitalny panel sterowania ustawieniami temperatury, czasu wypieku, czasu automatycznego zaparowania. Automatyczny system zrywania luftu.
Możliwość zapamiętania 40 programów (z czterema krokami wypieku).
Urządzenie w całości wykonane ze stali nierdzewnej.
Dodatkowe wyposażenie (opcja):
- okap z wentylatorem
- podstawa na kółkach na 10 blach
- garownia na 10 blach
CAŁOŚĆ URZĄDZENIA ZGODNA Z NORMAMI CE
Dane techniczne:
Zasilanie |
400 V |
Moc pieca |
9,3 kW |
Wymiary zewnętrzne |
930 mm x 820 mm x 607 mm |
Waga |
155 kg |
Piec sklepowy Ramalhos TURBORAM 8

Przeznaczony do wypieku lub odpieku drobnego pieczywa pszennego, wyrobów cukierniczych, pieczywa smakowego, przekąsek, ciastek francuskich i półfrancuskich.
Piec przeznaczony jest na 8 lub 10 blach o wymiarach 600mm x 400mm.
Powietrze rozprowadzane jest po komorze wypiekowej za pomocą bardzo wydajnej turbiny wytwarzającej idealny obieg ciepłego powietrza po komorze wypiekowej.
Podwójne szyby i doskonała izolacja zapewniają małe straty ciepła.
Kaskadowe zaparowanie (opcja).
Digitalny panel sterowania ustawieniami temperatury, czasu wypieku, czasu automatycznego zaparowania. Automatyczny system zrywania luftu.
Możliwość zapamiętania 40 programów (z czterema krokami wypieku).
Urządzenie w całości wykonane ze stali nierdzewnej.
Dodatkowe wyposażenie (opcja):
- okap z wentylatorem
- podstawa na kółkach na 10 blach
- garownia na 10 blach
CAŁOŚĆ URZĄDZENIA ZGODNA Z NORMAMI CE
Dane techniczne:
Zasilanie |
400 V |
Moc pieca |
14,3 kW |
Wymiary zewnętrzne |
930 mm x 820 mm x 940 mm |
Waga |
215 kg |
|