logo Bakepan
o nas oferta galeria kontakt
 

Temperówka do czekolady ICB Choco-Temper

Temperówka do czekolady ICB Choco-Temper

.: Zobacz film :.

Urządzenie służy do rozpuszczania i temperownia czekolady.
Choco-Temper podgrzewa czekoladę i rozpuszcza, jednocześnie ją mieszając.
Po rozgrzaniu do określonej temperatury czekolada jest przelewana i temperowana
(czyli w odpowiednim tempie schładzana do ustawionej wcześniej temperatury).
Dzięki temu czekolada jest błyszcząca, krucha i smaczna.
Urządzenie jest łatwe w użyciu dzięki zastosowaniu ekranu dotykowego, który umożliwia szybkie wybranie zaprogramowanej operacji, poprzez kliknięcie na odpowiednią ikonę na pulpicie.
Urządzenie wykonane ze stali nierdzewnej.
Możliwość zamontowania podgrzewanego stołu wibrującego.

CAŁOŚĆ URZĄDZENIA ZGODNA Z NORMAMI CE

Dane techniczne:
Model ChocoTemper Top NOWOŚĆ!!! ChocoTemper 12 ChocoTemper 24
Wielkość pojemnika na czekoladę na 5,5 kg czekolady na 12 kg czekolady na 24 kg czekolady
Zasilanie 220V 400V 400V
Waga 52 kg 157 kg 178 kg
Wymiary 480mm x 460mm x 630mm 505mm x 720mm x 1540mm 602mm x 840mm x 1540mm