|
Temperówka do czekolady ICB Choco-Temper

.: Zobacz film :.
Urządzenie służy do rozpuszczania i temperownia czekolady.
Choco-Temper podgrzewa czekoladę i rozpuszcza, jednocześnie ją mieszając.
Po rozgrzaniu do określonej temperatury czekolada jest przelewana i temperowana
(czyli w odpowiednim tempie schładzana do ustawionej wcześniej temperatury).
Dzięki temu czekolada jest błyszcząca, krucha i smaczna.
Urządzenie jest łatwe w użyciu dzięki zastosowaniu ekranu dotykowego, który umożliwia szybkie wybranie zaprogramowanej operacji, poprzez kliknięcie na odpowiednią ikonę na pulpicie.
Urządzenie wykonane ze stali nierdzewnej.
Możliwość zamontowania podgrzewanego stołu wibrującego.
CAŁOŚĆ URZĄDZENIA ZGODNA Z NORMAMI CE
Dane techniczne:
Model |
ChocoTemper Top NOWOŚĆ!!! |
ChocoTemper 12 |
ChocoTemper 24 |
Wielkość pojemnika na czekoladę |
na 5,5 kg czekolady |
na 12 kg czekolady |
na 24 kg czekolady |
Zasilanie |
220V |
400V |
400V |
Waga |
52 kg |
157 kg |
178 kg |
Wymiary |
480mm x 460mm x 630mm |
505mm x 720mm x 1540mm |
602mm x 840mm x 1540mm |
|